IMG_4418

Het denken en voelen vanuit je hart in verbinding met de natuur.

Hoe transformeer ik in 4 stappen mijn energie en waarom eigenlijk?

 In je persoonlijk energieveld ervaar je jezelf met al je beperkingen, gevoelens en gedachtes. Je kunt je voorstellen dat in dit energieveld veel informatie zit die je niet altijd loslaat en jezelf er onnodig zwaar mee maakt: verdriet, herinneringen, meningen. Je hoofd is een prachtig orgaan wat geweldig kan denken, nadenken, formuleren en waanzinnige mooie dingen kan creëren met de kracht van het denken. Die zelfde kracht kan hij ook omzetten in oordeel, kritiek, mening dit kan een ander diep raken. Het verandert in een laserstraal die voor de ander en uiteindelijk ook voor jezelf een zware last is van negativiteit. Het kan je letterlijk ziek maken.

Je bent er zo aan gewend dat je al die informatie vanzelfsprekend met je meedraagt. Dit alles helpt je zeker niet om sneller en lichter vooruit te komen. Je moet leren zorgen voor je persoonlijke energie.

Ja…je kan dit veranderen!

Impulsief emoties en gevoelens uiten vindt niemand leuk. Het zou fijn zijn als jij je gedachtes en gevoelens kunt neutraliseren in een meer kosmische ervaring. Je zit jezelf dan minder dwars en je belast een ander niet met jouw mening over diegene.

Dit schept ruimte en nieuwe mogelijkheden voor iedereen. Als je hier bewust van bent, dan denk ik dat je dat graag anders zou willen.

Probeer het!

Je kunt je persoonlijke energie zelf transformeren in een meer kosmische energie. Het is een volgende stap om meer in bewustzijn te gaan leven met de wereld om je heen. Je plaatst jezelf daar waar meer begrip en diepere verbinding is en je kunt meer vanuit gevoel jezelf in het leven plaatsen.

Waarom verbinden met kosmische energie?

De kosmische energie is een universele, scheppende energie die verbonden is aan het leven. Die is niet persoonlijk maar universeel. Je verbindt je met de creatieve kracht en onvoorwaardelijke, liefdevolle energie. Je maakt jezelf een klein beetje kosmisch.

De persoonlijke gevoelens, emoties en gedachtes staan minder op de voorgrond waardoor je met een meer open en universele houding in het leven staat.

Aan de slag:

In vier stappen kun je je persoonlijke energie in kosmische, vrije energie veranderen. Dat kan in een paar minuten.. neem voor de eerste keer iets meer tijd.

Door het vaker te doen, ervaar je vanzelf dat je anders in het leven gaat staan en dat er een nieuw bewustzijn groeit dat meer vanuit jouw innerlijke kern ontstaat. Het maakt je krachtiger en je zult de loop van je leven steeds meer in eigen hand hebben. Je gaat ervaren dat je hoofd niet de enige is die actief is maar dat ook hoe warm je hart aanvoelt en het voelen een andere dimensie krijgt.

Dit is de eerste stap om van je hoofd naar je hart te gaan en om ze uiteindelijk met elkaar in verbinding te bundelen als één grote creative kracht.

Met de volgende 4 foto’s begeleid ik jou door de vier stappen heen.

Dit kan staand, zittend en liggend gedaan worden. Het makkelijkst is staand. Zet je mobiel uit en neem de tijd om een paar keer rustig in- en uit te ademen.

Maria Essence als extra dimensie:

Als je een extra dimensie wil ervaren, kun je de meditatie beginnen met het sprayen van Balans van

Maria Essence (te koop via mijn shoppagina spray 30ml voor 26.95 euro). Rozen spray het om je heen zodat het in je energieveld kan komen. Het helpt je om de harmonie en evenwicht te herstellen en het opent je concentratie voor deze meditatie.

Belangrijk is het om met een intensie te doen:

Zonder intensie is dit niet mogelijk. Activeer je intensie en stel je open om deze transformatie van persoonlijke energie in kosmische energie te doen. Het is belangrijk dat we ons voorbereiden om meer kosmisch te willen worden zonder de aarde te verlaten. Door een serieuze intensie te creëren kan het ontstaan.

 

Starten met:

 

1e stap

1

Stap1 : ga staan en ga met je aandacht naar binnen toe, adem diep tot in je buik en laat je handpalmen richting de aarde wijzen.

Absorbeer als een spons de energie van de aarde en laat het door je heen stromen.

Je zult gaan ervaren dat de aarde energie ook door je voeten en benen gaat stromen.

Laat het gebeuren zodat de verbinding sterk wordt.

Blijf rustig ademhalen.

Als je doorgedrongen bent tot diep in de wortels van de aarde…..ga je door naar de 2de stap.

2de stap

2

Stap2 : blijf staan draai je handpalmen rustig omhoog en til je armen boven je hoofd. Houdt ze gericht naar de hemel. Laat jezelf op met het kosmisch licht. Vul je handpalmen ermee. Absorbeer het licht en verbindt het met lichaam en laat het stromen naar je hart.

Een paar minuten is voldoende om je helemaal op te laden en jezelf als licht te ervaren.

 

3de stap

3

Stap 3 :

Breng je je handen naar elkaar toe en laat je je armen langzaam zakken. Geef alle aarde en kosmische energie vanuit je handen aan je hart, beleef een moment van diepe stilte en innerlijke verbondenheid. Als een alchemistisch proces transformeerd nu jou persoonlijke energie in universele kosmische liefdes energie in je hart.

Blijf als een meditatie moment jezelf waarnemen en voel wat erin je hart gebeurd, een paar minuten is al voldoende.

 

4de stap

4

Stap 4 :

Rond af door je handpalmen weer naar beneden te laten wijzen en daarmee is de cirkel weer rond. Je hebt nu je persoonlijke energie verandert in kosmische energie, blijf een moment bij jezelf en voel wat het met jou gedaan heeft.

Natuurlijk zou je dit iedere dag kunnen doen om er meer ervaring en gevoel bij te krijgen.

Laat het vooral geen routine worden maar zorg ervoor dat het iedere keer weer opnieuw als een eerste ervaring wordt uitgevoerd.

Ik hoop dat het een prettig  ervaring is geweest en dat je de mogelijkheid hebt gecreëerd om een regenboog in jou te laten ontstaan als een prachtige kosmische geschenk in jezelf!

Voor een bewuster, vrijer en liefdevol bestaan….

Als deze manier van werken je raakt en je wil graag meer.. nodig ik je van harte uit om mijn website in de gaten te houden of je in te schrijven voor de Ezine zodat je op de hoogte blijft van al mijn activiteiten. Ook geef ik introductie ochtende waarin je welkom bent om te komen proeven.

Ik geef meerdere workshops en training in energie en Maria Essence & natuur. Je leert actief te werken met je persoonlijke energie en deze te transformeren waardoor je meer in je kracht komt, je creativiteit aanspreekt en je gaat ervaren hoe het voelen door je hart geactiveerd wordt.

Voor een bewuster, vrijer en liefdevol bestaan. Schrijf je nu in! anitavandeneerenbeemt.nl/basistraining

Ik zou het erg op prijs stellen als je je ervaring zou willen delen.

Hoe is het gegaan? Lukte het om de verbinding te maken en je persoonlijke energie te transformeren?

 

Geef je reactie hieronder!