Maria Essence

Hoogwaardige, energetische kristal essences:
unieke producten voor ieder die verbinding wil met de natuurlijke beweging van persoonlijke energie om die te voeden en
te ondersteunen in het dagelijkse leven.

 

Maria Essence is door steeds meer mensen herkend als kracht, als helende energie en haar ondersteuning in moeilijke tijden wordt zeer gewaardeerd. Ze ondersteunt de behoefte van een persoonlijke ontwikkeling en helpt het activeren van onze innerlijke vrije energie. Ook helpt zij met het openen van je hart, brengt je in een diepere  verbinding met het zuiver universeel licht en helpt je om de aardse verbinding te bekrachtigen. Kortom ze helpt je tot een stralende ster vol energie, liefde en innerlijke balans.

Waarom is Maria Essence zo’n bijzondere kracht in deze tijd? En is ze hard nodig?

De transformatie die we allemaal eigenlijk als Universum aan het doormaken zijn, is ingrijpend en zeer actueel. We hoeven maar een krant open te slaan om te zien wat er allemaal gebeurt in de wereld.
Maar ook onze persoonlijke innerlijke wereld is onderhevig aan transformatie, ik spreek niet over een simpele verandering in je leven ik spreek hier over de grote kosmische omwenteling waar wij allemaal aan meedoen, omdat wij er allemaal mee verbonden zijn door ons leven op aarde. De mensheid is “voorbereid” om de volgende evolutie stap te zetten. Dit is geen makkelijke periode hier op aarde, we krijgen met vele situaties te maken waarin we soms niet meer helder hebben wat nou echt de bedoeling is. Een grote uitdaging!

Dit vraagt best veel aan ons, het vraagt om innerlijk soepel te zijn zodat je de uitdaging aan gaat vanuit je kracht.

We willen in vrijheid kunnen bewegen, spreken en voelen en het beste van onszelf naar boven halen, ons kostbare leven is de enige mogelijkheid die we hebben om dit te kunnen beleven en uiten.

In mijn werk combineer mijn kennis als klassiek homeopaat, heler en kristalmeester.

Mijn ervaring bij het maken van homeopathische potenties, het mengen en schudden van waardevolle bestanddelen, aangevuld met mijn kennis van kristallen, gebruik ik om zelf alle producten van Maria Essence te ontwikkelen. Dat zijn hoogwaardige, energetische kristal essences die je in je ontwikkelingsproces ondersteunen.

Zowel bij de ontwikkeling van Maria Essence producten als in mijn masterclass, sessies en reizen, gebruik ik mijn ervaringen in verschillende disciplines aanvullend aan elkaar om de voor dat moment meest optimale situatie te creëren die jou zo diep mogelijk in aanraking brengt met de vrije energie, zodat je bewust in de wereld gaat staan en gaat stralen.

Wie is Maria Essence?

Maria Essence is ongeveer negen jaar geleden ontwikkeld door mijzelf. Na een prachtige en waardevolle opleiding als Kristal master te hebben afgerond, heb ik daar geleerd om de energie van de kristallen te herkennen er meer kennis over te hebben en vooral te leren hoe je met de waardevolle energie verbonden kunt zijn. Daardoor ben ik nu in staat om de kristalenergie te transformeren en in een nieuwe bruikbare vorm te gieten: de Maria Essence. Een hoogwaardig energetische spray die ondersteunend is voor deze tijd.

Een energie van deze tijd.

Het is een bijzonder moment geweest, negen jaar geleden, waarin ingeving samen met inspiratie, bewustzijn en helder waarnemen een creatieve impuls op gang bracht waarin Maria Essence heeft kunnen ontstaan.

Als een moderne alchemist ben ik aan de slag gegaan en daar is Maria Essence als een hoogwaardig energetisch essences uit voort gekomen.

Een innerlijk zoektocht naar zuiverheid, hoogwaardige energie en heling zijn de drijfveer voor mij om verder te blijven zoeken naar de juiste combinaties en producten voor Maria Essence. Het realiseren van deze essences blijft een uitdaging en het zorgt ervoor dat de energie continu blijft groeien.

Producten

Inmiddels heb ik verschillende sprays ontwikkeld.

De basis sprays zijn negen essences, ieder met een eigen karakter en persoonlijkheid die ze in energie uitdrukken. Ze worden gemaakt van zuiver bronwater en de energie van de kristallen, in een arbeidsintensief proces, in combinatie met de maanstand, de zon, de natuur en de onzichtbare wereld waarvan ik weet deel van uit te maken. Zo ontstaan er unieke, zuivere en hoogwaardig energetische Home en Aura sprays.

Deze zijn gemaakt volgens een specifiek recept van Maria Essence met de negen basisessence in combinatie met een ondersteunende etherische olie, zodat het een spray wordt die je aura kan verzorgen, ondersteunen en helen. Ook het aroma dat is toegevoegd draagt bij aan de helende werking.

Een uniek product voor ieder die verbinding wil met de natuurlijke beweging van persoonlijke energie om die te voeden en te ondersteunen in het dagelijkse leven.

Om de essences zo zuiver mogelijk te houden zodat je haar energie optimaal kunt gebruiken, gebruik ik uitsluitend 100% zuivere olie, waar mogelijk biologische etherische olie. verpakt in violet glas tegen UV-straling blijft de essence optimaal energetisch in balans.

Testimonials

Nog steeds heeft de verbinding met de Maria Essence dezelfde hartverwarmende krachtige intenties voor mij. Het geeft me steun, ja en ook kracht. Het voelt met zoveel liefde bereid. En met zoveel liefde gegeven.

Joke Schouwenaar

Maria Essence en planten

Het ging niet goed met mijn citroengeranium en Anita Maria adviseerde me de Gele Calciet Essence te gebruiken om de plant te ondersteunen.

Ik bestelde deze en al bij het uitpakken van de spray kreeg ik een gevoel van liefdevolle toewijding. Het was duidelijk dat dit niet ‘zomaar een flesje’ was maar een product dat met zorg en liefde was gemaakt. Ik ben de spray gaan gebruiken en al snel kreeg de geranium verse, nieuwe blaadjes.

Er gebeurde echter meer dan dat. Mijn gevoel ten opzichte van de plant veranderde. Er kwam een nieuw soort verbondenheid tussen de plant en mij. Nu kun je er van uitgaan dat dit altijd wel gebeurt wanneer je met inzet iets of iemand verzorgt maar deze saamhorigheid ging dieper en werd absoluut ondersteund door de spray. Deze band tussen de plant en mij is eigenlijk niet in woorden te vatten. Het geeft mij een licht en zonnig gevoel. Het is de fabuleuze Andesliefde en mystiek in één spray.

Inge Verheijden

Maria Essence en dieren

In 2001 kwamen twee poezen bij mij wonen: broer en zus Woody en Pip. Ze waren onafscheidelijk, hadden slechts af en toe mot met elkaar, maar sliepen daarna weer met de pootjes om elkaar heen. In september overleed Pip en we maakten ons zorgen hoe Woody daarop zou reageren. Hij leek vrij normaal, maar zocht meer de eenzaamheid dan dat hij dicht bij ons kwam. Ik heb hem toen behandeld met Maria Essence Roze Kwarts: in mijn handen gespoten en hem geaaid (vond hij niet zo geslaagd), en in zijn waterbakje gespoten. Dit heb ik twee keer gedaan. Vanaf dat moment komt hij weer op schoot en dicht tegen me aanliggen ’s nachts!

Els Bouwman

Home spray 100ml

Bestel

Aura spray 10ml

Bestel

Basis Essence 30ml

Bestel

 

Wil je graag  meer informatie ontvangen?

Of een Maria Essence consult individueel?

Kan op afspraak, meldt eventueel welke dag je zou schikken.

Maria Essence voor een stralend leven!