Maria Essence consult

Maria Essence Healing

Maria Essence consult

De energetische sprays van Maria Essence worden door steeds meer mensen herkend als kracht, als helende energie. Ze ondersteunen de behoefte aan persoonlijke spirituele ontwikkeling en helpen het activeren van je innerlijke vrije energie. Ook helpen zij met het openen van je hart, je gaat meer je wortels en je aarding ervaren en ze brengen je in een dieper en hogere verbinden met het universele kosmisch licht. Ze helpen je worden tot een stralende ster vol energie, liefde en innerlijke balans.

Waarom is Maria Essence zo’n bijzondere kracht in deze tijd?

Waar de uiterlijke wereld steeds meer chaos, ontevredenheid met de gang van zaken en onveiligheid toont, hebben steeds meer mensen dringend behoefte aan verandering, verdieping en innerlijke groei. Steeds meer mensen hebben te maken met een toename van gevoeligheid, op het gebied van intolerantie van voedingsmiddelen, huiduitslag als gevolg van vervuild milieu maar ook een toename van gevoeligheid voor ongelijkheid in waardering en kansen. Door die toename van gevoeligheid raak je uit balans. Je hebt een stevig ijkpunt nodig om weer in harmonie te komen en alle uitdagingen aan te gaan.

Maria Essence helpt je weer in je kracht te staan, helpt je je verbinden met wie je werkelijk bent. Maria Essence brengt balans in je denken, voelen en willen.

De Maria Essence Sprays

De producten van Maria Essence worden gemaakt met geneeskrachtige kristallen en het zuivere water uit een Noord­-Italiaanse bron. Volgens een zeer arbeidsintensief proces worden de essences middenin de ongerepte loofbossen van Noord-Italië gemaakt, rekening houdend met de maanstand en vanuit respect en met gebruikmaking van de krachten van de aanwezige natuurelementen. Kristallen worden al duizenden jaren gebruikt om mensen te helen. Elk kristal heeft een eigen trilling waarmee het resoneert met zijn omgeving. Hierdoor gaat energie beter stromen. Kristallen zuiveren, harmoniseren en brengen de energie meer in balans, zowel op fysiek, emotioneel, geestelijk als spiritueel niveau. Zo kunnen kristallen persoonlijke ontwikkeling versterken en zijn ze een krachtige hulp bij transformatie.

Consult Maria essence

Een consult duurt 1 uur. We beginnen met een gesprek waarin we gaan kijken wat je als ondersteuning zou kunnen gebruiken. Het ervaren van de energie in je eigen energieveld om zo samen tot de goede spray keuze te kunnen komen. Ook bespreken we hoe je je leefruimte en je werkruimte zelf energetisch kunt zuiveren met Maria Essence om er een prettige en veilige sfeer te creëren. Aansluitend als de wens daar is geef ik je een healing (een energetische behandeling) gedurende ongeveer 40 minuten.

Kosten

  • Consult van 1 uur kost: 125,-  eventueel met een healing te combineren, daarbij komen nog de kosten van de Aura Sprays die je wil kopen.

.

 

Maria Essence Healing 

Door alle ervaringen en ontmoetingen in je leven kom je in aanraking met energieën. Soms helpen deze energieën je en kom je in een fijne flow terecht waardoor alles wat je aanpakt meteen goed gaat. Dit zijn de lichte energieën. Soms werken ze je tegen, dan voel je je moe en lijkt het of je overal extra hard voor moet vechten. Die laatste zijn zware energieën. Ze halen je uit je balans, uit je harmonie en uit je kracht. Ze beperken je.

Als je deze zware energieën weet los te laten, kom je weer in je kracht. Ik help je bij het loslaten van die zware energieën door healing. Hoe vaker je weer ervaart helemaal in je kracht te zijn, hoe makkelijker het voor je wordt om zelf zware energie los te laten. En hoe krachtiger je bent, hoe minder je je meningen, oordelen van anderen zult aantrekken. Ze kunnen je niet meer raken omdat jij in de kracht staat. En als je eens een tegenslag krijgt, kun je die makkelijker ombuigen omdat je in je kracht staat.

Healing

In een ontspannen sfeer geef ik je 50 minuten een healing waardoor je lichte energie weer gaat stromen. Zware energie die niet bij je hoort, wordt afgevoerd. Daardoor kan de lichte, liefdevolle energie weer helemaal door je heen stromen. Dit geeft heling: het opent je hart, raakt je inspiratie en creativiteit weer aan waardoor jij na een healing weer vol lichte energie bent en je innerlijke kracht en vertrouwen ervaart. Je staat stralend in het leven, gezuiverd van alle zwaarte en je energie kan weer vrijuit stromen. Er is weer ruimte voor nieuwe inspiratie en bovendien ben je dichter bij je innerlijke bron. Wat je ook aanpakt, het zal makkelijker zijn want je bent meer verbonden met wie je zelf bent. Alle ruis is weg.

Tijdens de healing maak ik gebruik van speciaal geselecteerde Maria Essence sprays als ondersteuning voor jouw persoonlijke energie. Deze helpen je meer bewust te worden van jezelf en je energie zodat jij meer een geheel gaat ervaren tussen je fysieke lichaam en je energetische lichaam. Voor een liefdevol en gezond bestaan.

Kosten healing

  • Healing van 60 minuten: € 125
  • Kies je voor 10 healingkaart, krijg je één Maria Essence spray kado.
  • Het is mogelijk om het te combineren met een Maria Essence advies.

 

 

Neem nu contact met mij op voor een persoonlijk advies, je kunt me

bellen of appen op 06 46 010 017 of stuur

een mail naar anita@mariaessence.nl