Maria Essence consult

Maria Essence Healing
Homeopathisch consult

Maria Essence consult

De energetische sprays van Maria Essence worden door steeds meer mensen herkend als kracht, als helende energie. Ze ondersteunen de behoefte aan persoonlijke spirituele ontwikkeling en helpen het activeren van je innerlijke vrije energie. Ook helpen zij met het openen van je hart, je gaat meer je wortels en je aarding ervaren en ze brengen je in een dieper en hogere verbinden met het universele kosmisch licht. Ze helpen je worden tot een stralende ster vol energie, liefde en innerlijke balans.

Waarom is Maria Essence zo’n bijzondere kracht in deze tijd?

Waar de uiterlijke wereld steeds meer chaos, ontevredenheid met de gang van zaken en onveiligheid toont, hebben steeds meer mensen dringend behoefte aan verandering, verdieping en innerlijke groei. Steeds meer mensen hebben te maken met een toename van gevoeligheid, op het gebied van intolerantie van voedingsmiddelen, huiduitslag als gevolg van vervuild milieu maar ook een toename van gevoeligheid voor ongelijkheid in waardering en kansen. Door die toename van gevoeligheid raak je uit balans. Je hebt een stevig ijkpunt nodig om weer in harmonie te komen en alle uitdagingen aan te gaan.

Maria Essence helpt je weer in je kracht te staan, helpt je je verbinden met wie je werkelijk bent. Maria Essence brengt balans in je denken, voelen en willen.

De Maria Essence Sprays

De producten van Maria Essence worden gemaakt met geneeskrachtige kristallen en het zuivere water uit een Noord­-Italiaanse bron. Volgens een zeer arbeidsintensief proces worden de essences middenin de ongerepte loofbossen van Noord-Italië gemaakt, rekening houdend met de maanstand en vanuit respect en met gebruikmaking van de krachten van de aanwezige natuurelementen. Kristallen worden al duizenden jaren gebruikt om mensen te helen. Elk kristal heeft een eigen trilling waarmee het resoneert met zijn omgeving. Hierdoor gaat energie beter stromen. Kristallen zuiveren, harmoniseren en brengen de energie meer in balans, zowel op fysiek, emotioneel, geestelijk als spiritueel niveau. Zo kunnen kristallen persoonlijke ontwikkeling versterken en zijn ze een krachtige hulp bij transformatie.

Consult Maria essence

Een consult duurt 1 uur. We beginnen met een gesprek waarin we gaan kijken wat je als ondersteuning zou kunnen gebruiken. Het ervaren van de energie in je eigen energieveld om zo samen tot de goede spray keuze te kunnen komen. Ook bespreken we hoe je je leefruimte en je werkruimte zelf energetisch kunt zuiveren met Maria Essence om er een prettige en veilige sfeer te creëren. Aansluitend als de wens daar is geef ik je een healing (een energetische behandeling) gedurende ongeveer 40 minuten.

Kosten

 • Consult kosten van 1 uur zijn 110,-  eventueel met een healing te combineren, daarbij komen nog de kosten van de Aura Sprays die je wil kopen.

.

 

Maria Essence Healing 

Door alle ervaringen en ontmoetingen in je leven kom je in aanraking met energieën. Soms helpen deze energieën je en kom je in een fijne flow terecht waardoor alles wat je aanpakt meteen goed gaat. Dit zijn de lichte energieën. Soms werken ze je tegen, dan voel je je moe en lijkt het of je overal extra hard voor moet vechten. Die laatste zijn zware energieën. Ze halen je uit je balans, uit je harmonie en uit je kracht. Ze beperken je.

Als je deze zware energieën weet los te laten, kom je weer in je kracht. Ik help je bij het loslaten van die zware energieën door healing. Hoe vaker je weer ervaart helemaal in je kracht te zijn, hoe makkelijker het voor je wordt om zelf zware energie los te laten. En hoe krachtiger je bent, hoe minder je je meningen, oordelen van anderen zult aantrekken. Ze kunnen je niet meer raken omdat jij in de kracht staat. En als je eens een tegenslag krijgt, kun je die makkelijker ombuigen omdat je in je kracht staat.

Healing

In een ontspannen sfeer geef ik je 50 minuten een healing waardoor je lichte energie weer gaat stromen. Zware energie die niet bij je hoort, wordt afgevoerd. Daardoor kan de lichte, liefdevolle energie weer helemaal door je heen stromen. Dit geeft heling: het opent je hart, raakt je inspiratie en creativiteit weer aan waardoor jij na een healing weer vol lichte energie bent en je innerlijke kracht en vertrouwen ervaart. Je staat stralend in het leven, gezuiverd van alle zwaarte en je energie kan weer vrijuit stromen. Er is weer ruimte voor nieuwe inspiratie en bovendien ben je dichter bij je innerlijke bron. Wat je ook aanpakt, het zal makkelijker zijn want je bent meer verbonden met wie je zelf bent. Alle ruis is weg.

Tijdens de healing maak ik gebruik van speciaal geselecteerde Maria Essence sprays als ondersteuning voor jouw persoonlijke energie. Deze helpen je meer bewust te worden van jezelf en je energie zodat jij meer een geheel gaat ervaren tussen je fysieke lichaam en je energetische lichaam. Voor een liefdevol en gezond bestaan.

Kosten healing

 • Healing van 60 minuten: € 110
 • Kies je voor 10 healingkaart, krijg je één Maria Essence spray kado.

 

 

 

 

 

Homeopathisch consult

Velen kennen mij door Maria Essence en haar zuivere kristallen energiesprays, die bijdragen aan het energetische welzijn.

Naast het ontwikkelen van deze Maria Essence sprays, ben ik ook werkzaam als klassiek homeopaat.

Wat is homeopathie nou precies?

Homeopathie is een holistische geneeskunst waarin de mens als geheel centraal staat. Als lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kun je kwalen ontwikkelen of ziek worden. Van belang is dan ook om het evenwicht te herstellen.

Homeopathische middelen zijn mild, veilig en onschadelijk voor de mens. Ze vormen geen belasting voor het milieu en worden niet op dieren getest. Daarmee is homeopathie een zeer duurzame en natuurlijke geneeskunst die goed is voor mens, dier en milieu.

De grondstoffen waaruit homeopathische middelen kunnen bestaan zijn oertincturen van planten of stoffen die een minerale of dierlijke oorsprong hebben. Deze vormen de basis voor het verder uitwerken van de homeopatische middelen.

Bereiding van homeopatische middelen

Uit de grondstoffen wordt eerst een oertinctuur bereid. Deze wordt vervolgens gepotentieerd: volgens een bepaalde methode verdund en geschud. Potentiëren gebeurt in stappen van 1 op 10 (D-potenties), 1 op 100 (C- of K-potenties) of 1 op 1000 ( Ch- potenties ) Achter de Latijnse naam van het geneesmiddel staat de verdunning, bijvoorbeeld Arnica CH30. Homeopathische middelen worden bereid in melksuikerkorrels (granuli).

Voor wie?

Voor ieder die zich graag op een meer natuurlijke en duurzame wijze wil laten behandelen, van jong tot oud. Bij de eerste ontmoeting stel ik uitgebreid vragen stellen over wie je bent, wat je klachten zijn, hoe je leven eruit ziet en wat je hobby’s zijn. Jouw eigen verhaal is nodig om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wie je ben. Een holistische aanpak die zich dus niet richt op symptoombestrijding maar de oorzaak van de disbalans op lichamelijk, emotioneel en psychisch gebied weer herstelt en je weer in harmonie brengt. Homeopathie stimuleert het zelf herstellend vermogen van ieder mens. Er wordt geen diagnose gesteld maar zuiver waargenomen wat uiteindelijk zal leiden naar een goedwerkend homeopatisch middel.

Consult

 • Een eerste gesprek duurt 1 – 1.5 uur. Ik zal voornamelijk heel veel vragen stellen om een totaalbeeld te kunnen vormen en het juiste homeopatisch middel kunnen kiezen.
 • De vervolgafspraak is drie weken later en duurt ongeveer een uur. Een herhaling van het homeopatisch middel is mogelijk.

Consult kind

 • Een consult met een kind (in aanwezigheid van een van de ouders) duurt 30 – 45 minuten. Ik pas mij aan het kind en zijn energie. Na het consult volgt een telefonische afspraak met een van de ouders.
 • Voor een goede ondersteuning is het aan te raden als ouders ook een behandeling te nemen. Een jong kind kan behoorlijk de rust in huis verstoren waardoor iedereen daaronder lijdt. Een ouderconsult bevordert een goede en veilige ondersteuning.
 • Vervolgconsult na 2 – 3 weken.

Kosten homeopatisch consult

 • Eerste consult van 1-1.5 uur inclusief homeopatisch middel: € 165
 • Vervolgconsult van 1 uur: € 110
 • Consult kind : 30 – 45 minuten inclusief homeopatisch middel: € 95
 • Vervolgconsult: € 85

De homeopatische consulten worden gecombineerd met energetische healings of met extra ondersteuning van Maria Essence sprays.

Regelmatig organiseer ik bijeenkomsten : Leer jezelf helen met homeopathie, een praktische cursus waarin we 37 middelen behandelen voor een eerste hulp in homeopathie. Vraag naar de volgende datum.

 

 

 

Neem nu contact met mij op voor een persoonlijk advies, je kunt me

bellen of appen op 06 46 010 017 of stuur

een mail naar anita@mariaessence.nl