Masterclass:Talent Vol Leven in het licht van Maria Essence

Start 14 -15 november 2015 in Amsterdam

 

Laat je energie leven met Maria Essence!

In zes maanden leer je met Maria Essence een nieuwe weg naar innerlijke balans, kracht en spiritualiteit.

Ben jij iemand die graag meer uit het leven wil halen en volop met passie in het leven wil staan maar weet je niet goed hoe je dat kunt bereiken?

Weet je niet wat je talenten zijn waardoor je een onbestemd en leeg gevoel hebt?

Ben jij een therapeut die graag energetische ondersteuning wil voor jezelf of voor je cliënten?

Zou jij je fitter en krachtiger willen voelen waardoor je beter in je vel zit en positiviteit uitstraalt naar je omgeving maar mis je de tools om dat te kunnen bereiken?

Wil je meer vanuit innerlijke balans gaan leven, dan is deze masterclass voor beginners echt iets voor jou!

 

Je passie voor het leven is een zeer belangrijk item. Als je dat kwijt bent, kan dat een leeg en onbestemd gevoel geven. Het gevoel iets kwijt te zijn wat voor jou wezenlijk van belang is om goed in balans te kunnen leven. Door innerlijke leegte of een onbestemd gevoel kan grote onrust ontstaan met als gevolg slecht slapen, moe opstaan, mindere concentratie, je niet fit voelen zodat je overdag niet goed meer kan functioneren. Je bent uit balans. Vervolgens kunnen er fysieke klachten ontstaan zoals hoofdpijn, maag- en darmklachten, last van rug en schouders, koude handen en voeten, onrustige benen, tanden knarsen, duizeligheid, hartklachten, angsten en nog veel meer.

Hoe doorbreek je dit?  Door even stil te staan bij jezelf en je af te vragen wat je nodig hebt. Maak dan de juiste keuze door tijd vrij te maken voor jezelf en mee te doen aan deze masterclass.

Wat je hierin leert kan jou in korte tijd helpen inzicht te krijgen om jouw situatie zo te veranderen dat je leven een wending krijgt en jij naar een hogere kwaliteit van leven kunt groeien. Als therapeut is het belangrijk om in balans en kracht te zijn om zo optimaal mogelijk te kunnen werken. 

Voor ieder die Maria Essence wil leren kennen en graag een verdieping wil.

In deze masterclass leer je: 

 1. meditatie met Maria Essence waardoor je rust en stilte creëert zodat je verbinding kunt leggen met je spirituele kern.
 2. Kennis en theorie over de negen basisessences van Maria Essence, je leert hoe ze te gebruiken.
 3. Kennis op het gebied van verschillende soorten energie zodat jij ze beter begrijpt en kunt inzetten.
 4. Je bewust verbinden met je hartenergie, dit is een helende energie waarmee je de harmonie in jezelf kunt verhogen.
 5. Belang van het loslaten van oude “bagage” zodat je vrijer en minder zwaar beladen door het leven gaat.
 6. Spirituele levensvisie creëren waardoor je nog steviger je levenspad kunt bewandelen.

 

Maria Essence en haar helende kracht.

 

 

 Masterclass Maria Essence en haar helende kracht.

 • In zes maanden met Maria Essence een nieuwe weg naar innerlijk balans, kracht en spiritualiteit.
 • Start op zaterdag 14 en 15 november 2015 in Amsterdam
 • vijf weekenden
 • meer dan 55 uur training

 

  Je krijgt:

 • zeven masterclasses, verdeeld over zes maanden, waarin jij alles leert om stap voor stap Maria Essence te gaan gebruiken als dagelijkse ritueel of om je cliënten energetisch te kunnen ondersteunen waardoor je meer vanuit je innerlijke balans naar zelfrealisatie kunt groeien of werken.
 • een koffer met meerdere basisproducten van Maria Essence en het boek Maria Essence
 • vijf telefoonsessies van 20 minuten in de week voor de masterclass, waarin we samen kijken naar vooruitgang en de uitdagingen die je tegenkomt.
 • twee individuele sessie van 60 minuten op afspraak in mijn praktijk.
Je bent voor mij zeer belangrijk als cliënt en daarom mag je altijd een extra afspraak inplannen op het moment dat je extra coaching nodig hebt.

 

Bijeenkomsten: 7 masterclasses

 • Masterclass 1 – zaterdag 14 november 2015 van 10.00 – 16.30u
 • Masterclass 2 – zondag 15 november 2015 van 14.00 – 17.30u
 • Masterclass 3 – zaterdag 28 november 2015 van 10.00 – 16.30u
 • Masterclass 4 – zaterdag 23 januari 2016 van 10.00 – 16.30u
 • Masterclass 5 – zaterdag 13 februari 2016 van 10.00 – 16.30u
 • Masterclass 6 – zaterdag 19 maart 2016 van 10.00 – 16.30u
 • Masterclass 7 – zondag 20 maart 2016  van 14.00 – 17.30u
 

Deze masterclass biedt je de mogelijkheid om stap voor stap vanuit je innerlijke balans te leren leven waardoor je beter leert waarnemen en luisteren naar jezelf of andere. Maria Essence zal hierin als een rode draad lopen.

Je leert je meer te openen voor je spirituele ontwikkeling die een weg biedt naar een diepere verbinding met jezelf, je intuïtie, creativiteit en inspiratie die je moeiteloos gaat uitstralen naar je omgeving.

Dit zal helend doorwerken op al je klachten waardoor je vitaler en energieker in het dagelijkse leven zal staan. Je leven is dan van hogere kwaliteit en stelt jou in staat het beste uit jezelf te halen.

Deze masterclass is voor ieder die op zoek is naar hogere en diepere inzichten, die zich wil verdiepen in de energie en de helende kracht van Maria Essence. Zodat je je eigen talenten kunt ontdekken en inzetten wat voor een dynamisch leven vol inspiratie en gezondheid zal zorgen.

Als dit je aanspreekt en je voelt dat er iets bij je geraakt wordt, wacht dan niet langer en schrijf je nu meteen in.

Denk je er nu geen tijd voor te hebben maar zit je wel met een onbestemd gevoel dat je graag zou willen veranderen, vraag dan aan jezelf wat het je waard is om je fit en gezond te voelen en blij en vreugdevol in het leven te staan.

“Lijden” kan je helemaal uit je balans en uit je kracht halen waardoor je niet meer goed functioneert. Het kost veel meer tijd en geld dan nodig is om hiervan te herstellen.

Neem je besluit en wacht niet langer zodat je kunt gaan genieten van een rijk en gezond leven vol passie waardoor je een hogere kwaliteit van leven creëert. Geef jezelf de kans om stralend in het leven te staan!

Investering van dit intensieve zes maanden traject is

2140 euro (excl. 21% btw). Betalen in termijnen is mogelijk zonder extra kosten

 

Je krijgt hiervoor:

 • zeven masterclasses, verdeeld over zes maanden, waarin jij alles leert om een spirituele stap te zetten waardoor je meer vanuit je innerlijke balans naar zelfrealisatie kunt groeien.
 • vijf telefoonsessies van 20 minuten in de week voor de masterclass, waarin we samen kijken naar vooruitgang en de uitdagingen die je tegenkomt.
 • twee individuele sessie van 60 minuten op afspraak in mijn praktijk.
 • en natuurlijk een coach die jou inspireert, ondersteunt en je tools aanreikt om te kunnen groeien en te leren leven vanuit je eigen talenten.

De masterclasses wordt in een fijne, veilige en inspirerende werkplek gegeven waar we in alle rust en vol energie kunnen werken. Er wordt koffie, thee en een goed verzorgde biologische lunch geserveerd.

 

Er zijn nog 10 plaatsen over!!

Als je geïnteresseerd bent neem dan contact met mij op, dan kunnen we samen kijken of dit programma bij je past of dat ik misschien wat anders voor je kan betekenen.

 

 

Door het werken met Anita Maria kan ik …

Door het werken met Anita Maria kan ik mijn plaats op de aarde beter innemen en me bewust verbinden met de aarde-energie, de kosmos en de mensen om mij heen. En vooral: een duidelijke plek ervaren voor mezelf. Ik mag hier zijn!

Vanuit deze kracht kan ik de mensen die bij mij komen voor een behandeling steeds beter aanvoelen en in hun kracht zetten.

Els Bouwman

Iokai shiatzutherapeut

Anita

Meld je nu gelijk aan voor de Masterclass: in het licht van Maria Essence

Start op 14 – 15 november 2015 in Amsterdam →

Of neem nu contact met mij op voor persoonlijk advies!

Je kunt me bellen of appen naar 06 46 010 017

Mail mij naar anita@anitavandeneerenbeemt.nl

 

tot gauw,

Anita Maria 

 

 

terug naar Aanbod