Maria Essence en wetenschap

 

Wetenschap en vibratie of energie is een grote uitdaging. Het is niet altijd makkelijk om iets aan te tonen als je het over vibratie hebt maar onderhand zijn er vele manieren ontstaan die in ieder geval energie of de vibratie kunnen meten. Denk aan de kwantumfysica die veel heeft weten aan te tonen.

Albert Einstein, de grote wetenschapper, heeft zijn hele leven gewijd aan het omzetten van vele vormen van energie in formules. Hij probeerde te analyseren waar de scheppende krachten die in ons universum heersen, uit bestaan en ze begrijpelijk te maken voor ons.

Ik wilde graag mijn eigen producten, de negen basis sprays van Maria Essence laten testen om te weten met welke vibratie Maria Essence werkzaam is en welke impact het kan hebben. Zodat je zeker weet dat je werkelijk een goed en hoogwaardig energetisch produkt in handen hebt.

In deze woelige tijd waarin we leven is vibratie een term die veel aandacht krijgt. Het is ons allemaal bekend dat de vibratie omhoog is gegaan. Hij is verfijnder geworden. Uit balans raken heeft ermee te maken dat we bezig zijn onze energie of vibratie te transformeren en te verhogen. Dit gaat niet altijd makkelijk met ons druk bezette leven, onze vibratie kan daaronder lijden waardoor we onszelf uit balans ervaren. Dan heb je een goede ondersteuning nodig die je helpt in in je kracht te brengen en in harmonie: Maria Essence.

Voor dit onderzoek heb ik gekozen voor de Biotensor. De Biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische toestanden en functies. Je kunt er energetische, magnetische atoomstructuren mee localiseren in de natuur, in het menselijk lichaam en in allerhande elektrische apparaten. Ik heb hulp gevraagd aan een therapeut die hier erg bekwaam in is. Zij heet Vanessa Vink en heeft al jaren praktijk in Amsterdam en is dagelijks werkzaam met de Biotensor.

Wat is een Biotensor?

Een Biotensor is een antenne die de trilling kan opnemen. Hij is persoonlijk verbonden aan jouw energie en creeert op deze wijze een geweldige samenwerking.Als je ‘m vasthoudt en een vraag stelt, beweegt de antenne als antwoord met “ja” of “nee” of “misschien”. Hij is persoonlijk verbonden aan jouw energie en creëert op deze wijze een geweldige samenwerking. Als je met de Biotensor in je hand (of in dit geval, op het product) een vraag stelt kan hij van boven naar beneden wenken: dat is “ja”. Gaat hij van links naar rechts bewegen : dan is het “nee”. Mocht hij rond gaan bewegen is het: “misschien”.

De biotensor meet de Boviswaarde: de eenheid die trilling, vibratie of energie meet.

Ik vroeg Vanessa de negen basisflessen van Maria Essence te testen. Als referentiekader hebben we verschillende soorten waters genomen.

Amsterdams kraanwater: 6.200

Water dat gezond is om te drinken moet daar wel minimaal aan voldoen. Met minder is het eigenlijk geen levend water meer.

Spa blauw in plastic fles: 5160 erg zwak.

Turks kraanwater: 4000, mag je niet drinken.

 

De negen basis sprays van Maria Essence bestaan uit bronwater en de vibratie van pure kristallen.

 

IMG_8260

 

Vanessa heeft de Boviswaarde gemeten door de Biotensor boven de verschillende flessen te houden en te vragen welke de eerste gemeten fles moest worden. Op basis daarvan ontstond onderstaande specifieke rij.

Het onderzoek startte met het meten van de boviswaarde van de gele calciet. Vanessa houdt de Biotensor boven de fles en maakt met haar andere hand contact met de fles en vraagt “is de Boviswaarde meer dan 5000, meer dan 6000 meer dan 7000” enzovoort totdat de Biotensor nauwkeurig aangeeft wat de precieze waarde is.

 

  1. Gele calciet: 10.050
  2. Roze kwarts: 12.260
  3. Bergkristal : 12.660
  4. Groene calciet: 14.050
  5. Roze calciet: 16.000
  6. Rode calciet: 16.860
  7. Aquamarijn: 18.660
  8. Amethyst : 19.560
  9. Gouden calciet: 25.000

 

Zoals je ziet hebben de vibraties van de negen basis sprays van Maria Essence stuk voor stuk aanzienlijk veel hogere waarden dan kraanwater. Ze zijn ook duidelijk verschillend en dat klopt ook met mijn eigen beschrijving van ieders karakter.

De eerste vier die onder de 15.000 vibreren hebben een andere taak en werking. Zij zijn de poort naar zuivering van de energie, ze zorgen voor het in beweging brengen van de energie bij bijvoorbeeld blokkades en ze zorgen voor een krachtiger verbinding met de hogere energieën. Ze ruimen op, transformeren en laten los en helpen je om meer in je essentie te kunnen resoneren.

De onderste vijf hebben meer een vervullende taak, zij kunnen binnendringen in je energie en ze helpen deze te verhogen, te verbreden. Door meer te kunnen aarden en te vertrouwen op haar kracht en stevigheid kan jouw energie of vibratie verhogen en naar hogere dimensies fluctueren.

Natuurlijk hebben ze alle negen hun eigen karakter en kunnen ze ingezet worden om elk de juiste ondersteuning te bieden.

 

GOUDEN TIP

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag eens zelf willen voelen kies dan voor een optimale start van de dag, gebruik de sprays Bergkristal en Rode Calciet. De Rode Calciet om makkelijker te kunnen aarden waardoor je meer in je kracht zult staan en de Bergkristal voor helderheid en een energetische bescherming van jouw energie.

Deze zijn te bestellen via de shop pagina.

Heb je nog vragen of wil je een reactie op deze blogg geven, doe dat hieronder!

 

Met Maria Essence een stralend leven tegemoet!

                                     Anita Maria