Maria Essence Reinigend

Gemaakt met salie en Maria Essence hoge trilling.

 

De sfeer van je leef- of werkruimte is van invloed op je eigen welbevinden. Je kunt erdoor worden gestimuleerd maar het kan je ook hinderen. Die sfeer wordt niet alleen bepaald door de inrichting van de ruimte. Je eigen houding en energie zijn ook van grote invloed. Denk maar aan een huis waarin net ruzie gemaakt is of een huiskamer waar niet met elkaar gecommuniceerd wordt of waar juist heel veel liefde en aandacht voor elkaar is. Je voelt meteen bij het binnenkomen dat er iets niet klopt of dat het juist heel prettig voelt.

Daarnaast worden we dag en nacht in onze ruimten omringd door de elektromagnetische straling van alle elektrische apparaten. Die straling zorgt ervoor dat het lichaam nooit echt tot rust komt met negatieve effecten op je gezondheid als gevolg. Heb je snel last van vermoeidheid, concentratieproblemen, oriëntatieklachten of duizeligheid, dan is de kans groot dat jouw weerstand structureel ondermijnd wordt door te grote stralingsbelasting.

 

Wat kun je zelf doen om de sfeer te verbeteren?

 

Maria Essence heeft voor dit ongemak een energetische spray ontwikkeld: Reinigend. Deze spray bevat de zuivere etherische olie van salie die de zware energie helpt reinigen en laat een kruidig en fris aroma in je leefruimte achter. Salie wordt al eeuwenlang gebruikt door indianen in Noord-Amerika die gedroogde salietakken verbranden en met de rook de zware energie bij henzelf en uit hun leefomgeving verdrijven en salie gebruiken om het energieveld van een ingewijde te reinigen voor het ontvangen van een ritueel.

 

Het allerbelangrijkste waardoor deze spray zich onderscheidt van andere is de toevoeging van Maria Essence: een hoogwaardige energetische kristaltrilling die zorgt dat je niet alleen oppervlakkig maar juist op heel diep energetisch niveau grondig kunt reinigen: bij de wortels. Dan kan de ongewenste, zware energie daadwerkelijk oplossen en creëer je een rustige en prettige sfeer.

 

Wij mensen en al wat leeft om ons heen bestaan uit energie. Dagelijkse beslommeringen, haast, discussies, ruzies, projecties van anderen, eisen aan jezelf, verwachtingen van anderen en dergelijke zijn van grote invloed op je energieveld. Ze roepen emoties op die je energieveld beïnvloeden en troebel maken, je uit je kracht halen. Deze ‘vervuilde’ energie kan in een ruimte blijven hangen en zelfs aan iemand anders blijven plakken. Doordat deze energieën blijven hangen in je huis of aan jezelf kan het voelen alsof je zelf niet lekker in je vel zit, terwijl het eigenlijk niet jouw vervuilde energie is.

Vervuilde of zware energie herken je als je in jezelf onverklaarbare onrust ervaart, thuis niet meer goed kunt slapen of je niet meer kunt ontspannen. Je voelt je niet meer thuis in huis, noch bij jezelf: de sfeer is veranderd.

Om het praktisch te houden en om jou niet met vuur en brandende salietakken rond te laten lopen in je huis om het energetisch schoon te maken, heeft Anita Maria deze spray Reinigend ontwikkeld. Hiermee kun je dagelijks je ruimte reinigen zonder al teveel moeite. Het vraagt niet veel tijd: in twee minuten kun je klaar zijn.

Hoe ga je aan de slag?

 

Werk altijd vanuit rust en met aandacht. Verbind eerst je intentie en je energie met de spray en loop dan rustig rond in je huis en spray een aantal keer in de hoeken, van boven naar beneden toe. Neem alles mee: deuren, gangen, kasten, ramen, meubels etc. Om zware energieën goed te verdrijven is het Goed om een raam open te zetten tijdens het sprayen. Voor een goed resultaat is het belangrijk je intuïtie te volgen. Als je voelt dat een plek extra aandacht nodig heeft, neem daar dan ook de tijd voor.

 

Je kunt Reinigend ook gebruiken om je persoonlijke energieveld schoon te maken. Sta rechtop met gesloten ogen en mond en zorg eerst dat je in volledige rust en aandacht voor het ritueel komt. Adem een paar keer diep in en uit en spray vervolgens 4 à 5 keer boven je hoofd en in de richting van je lichaam (niet in je ogen of mond sprayen: houd ze allebei dicht). Laat de energie van Maria Essence en de geur van salie in je energetisch systeem komen. Doe het in een meditatieve sfeer, dit helpt om beter te kunnen voelen wat er in je energieveld verandert.

Je zult verlichting ervaren, het geeft een beschermd gevoel en verheldert je kijk op het leven. Je kunt het gebruiken voordat je aan een drukke dag begint, of voorafgaand aan een zwaar overleg. Je zult merken dat het je kracht geeft en je beter in balans blijft. Na een drukke en volle dag geeft het verlichting, zware lasten (zware energie) vallen letterlijk van je af. Het werkt ook goed bij schoolgaande kinderen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je zelf ook graag aan de slag om je huis, werkruimte of jezelf te reinigen? Dan kun je HIER de Maria Essence Reinigend bestellen.

Wil je liever eerst wat hulp: meld je dan HIER aan. Dan leer ik je in een korte en praktische workshop hoe je met Maria Essence Reinigend kunt werken.

 

Voor meer informatie kun je mijn gratis e-book HIER downloaden. Je ontvangt dan ook eens in de drie maanden mijn nieuwsbrief.

 

Ken je iemand voor wie dit ook interessant is? Deel dan dit bericht gerust.

 

Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen met Maria Essence Reinigend. Als je hieronder een reactie achterlaat, kun je ook anderen inspireren

 

www.anitavandeneerenbeemt.nl

 

Hartegroet van Anita Maria