Maria Essence

laat je energie weer sprankelen met individuele sessies, inspirerende wandelingen, weldadige seminars ondersteund

door Maria Essence en de natuur.

Maria Essence Producten

Een uniek product voor ieder die verbinding wil met de natuurlijke beweging van persoonlijke energie om die te voeden en te ondersteunen in het dagelijkse leven.

Maria essence bestellen

Maria Essence wandelreis in de natuur

De magische wereld van de natuur leert je je eigen levensverhaal te herscheppen. Wil je de uitdaging aangaan jezelf beter innerlijk te leren kennen waardoor je meer kunt gaan genieten van je talenten?  Grijp dan nu je kans en ga mee!

informatie

Salk’a project in Peru

In de Andes leeft men volgens het principe van Ayni: de kosmische wet van de wederkerigheid. Een ander helpen en hem geven wat hij nodig heeft, komt volgens de wederkerigheid wet ook altijd in een of andere vorm naar je terug; hetzij in materie dan wel energetisch. Het mooiste vind ik als je iets doet voor een ander waardoor die verder kan komen in zijn leven.

Doneren? 

Basis cursus Homeopathie Retreat   –  ook online

volgende retreat is in maart 2021

1e hulp in homeopathie. Een vinger tussen de deur, een verstuikte enkel, hoge koorts of een insectenbeet. Niet bij alles is een dokter nodig en veel gaat vanzelf over. Maar altijd probeer je iets te
vinden om de klachten te verlichten, voor jezelf, je kind of voor een ander.

informatie

 

Consulten individueel – online

Het gaan ontdekken en het bewust ervaren van onze scheppende krachten en talenten, levert een essentiële bijdrage aan een gezonder leven. Waarin ieder de ruimte heeft om volledig vanuit zijn essentie te leven en te  stralen. 

informatie