Maria Essence voor een dagelijkse energetische ondersteuning

 

Producten informatie of klik hier om direct naar het bestelformulier te gaan.

 

Basis Essences

Rock Crystal 

Ze biedt je een energetische bescherming van licht die je ook begrenst.
Goed te gebruiken als eerste-hulp essence of in combinatie met Calcite Red voor een energetische bescherming en kracht.

Aquamarine

De essence zorgt voor helderheid en helpt bij een betere communicatie door te praten en te luisteren
vanuit je hart. Ze ondersteunt mensen die zich leeggezogen voelen en het vertrouwen kwijt zijn. 

Rose Quartz

De essence van rozenkwarts is voor alles wat met het hart te maken heeft. Ze geeft bescherming, werkt harmoniserend en bevordert creativiteit en mededogen. Fysiek ondersteunt de essence de ademhaling. 

Calcite Red  

De essence geeft stevigheid en daadkracht, concentratie en rust.

Calcite Yellow 

De essence haalt zwaarmoedigheid weg en geeft er vreugde en licht voor terug.Deze essence is ook goed voor snijbloemen en planten.

Amethyst

De essence helpt om je spirituele intuïtie te ontwikkelen, het helpt om je denken,
voelen en willen energetisch te zuiveren. Werkt energetisch transformerend.

Calcite Green

De essence heelt hartzeer en zorgt voor acceptatie. Ze beschermt en brengt vrede en orde in je innerlijke bestaan.

Calcite Pink

De essence helpt jou de kans te grijpen om je eigen weg in het leven te volgen. Geeft  kracht,
versterkt intuïtie en liefde voor jezelf.

Calcite Gold   

De essence geeft rust, vrolijkheid, speelsheid en blijheid. Ze is goed voor zeer onrustige kinderen.

Gebruikswijze:

Gebruik de essences dagelijks, 4 keer per dag spray 3 a 4 keer in je aura of spray het in een glas water en drink het op. Deze aura essences zijn niet met een etherische olie gemaakt dus zijn ze geurloos. Goed te gebruiken voor of na meditaties, voor moeilijke opdrachten of bij emotionele disbalans. Goed te gebruiken in bad of sauna.

Home Spray

voor leef en werkruimten

Home spray Purifiying 

Gemaakt met etherische olie van Salie en Maria essences

De reinigende spray is ontwikkeld om energetisch te reinigen van negatieve, zware energie en is vooral geschikt voor leef en werkruimtes voor een goede en gezonde sfeer. 

Home spray Harmonising

Gemaakt met zuivere etherische olie van wilde roos en Maria essences. Om een liefdevolle en harmoniserende sfeer te creëren. Voor drukke ruimtes waar veel mensen komen of leven zoals vergaderruimtes, kantoren, of klaslokalen. Daar waar de sfeer niet goed voelt kan deze spray een heilzame werking hebben.

Goed voor yoga of meditatie ruimtes.

Gebruik het een aantal keer per dag. Ook heel fijn bij slecht slapende en angstige kinderen, spray s’-avonds in de slaapkamer.  Voor een goede nachtrust.

Home spray Refreshing

Gemaakt met zuivere etherische olie van lemongrass en geranium en Maria Essences.

Als ondersteuning bij het energetisch schoonmaken van de ruimte en eigen energieveld waar veel elektrische apparaten staan, denk aan een kantoor met veel computers. Door de vele stralingen en de energie rovende beeldschermen zorgen zij voor een ongezond energetisch omgeving. Het kan je uitputten, vermoeid laten voelen en een leeg gevoel geven. Zij verfrist en verkwikt je energie. Ook goed tijdens griep of verkoudheid om in je ruimte te sprayen.

Gebruikswijze:

Begin te verstuiven 3 a 4 keer in alle hoeken van de kamer,
vervolgens achter alle plankjes, kasten en hoekjes, vergeet je elektrische apparaten niet, spray er omheen (er niet op of in.)
Om het goed af te maken open de ramen en deuren zodat de zware en negatieve of zware energie eruit kan wentelen. Je gebruikt het dagelijks of wekelijks in je werk of leef ruimte of  ook in je energieveld.

 

 

 

 

Auraspray Peru  

Ik heb deze vier sprayflessen ontwikkeld na het bezoeken van krachtplekken in Peru. Plekken waar ik zelf unieke ervaringen heb beleefd. Het zijn mystieke ervaringen die vrijwel altijd een uitnodiging zijn om meer vanuit een bewuste spiritualiteit te gaan leven. Om je hart te helen en te openen voor de universele liefde, vreugde en vrede in jezelf en de kracht te vinden op aarde. Herstellend, ondersteunend en inspirerend!

Aura spray Holy rituals,
Rosa del viento

Het is een prachtige innerlijke wind die met zijn beweging je ondersteund in het loslaten van oud verdriet en van stress. Alles wat je nog niet verwerkt hebt en vast zit als emoties in je lijf. Heel fijn bij terminale personen als stervensbegeleiding, voor zieke mensen en dieren. De wilde roos brengt je in zachtheid in verbinding met je essentie. Helpt om bevrijdt te voelen. Je hart voelt lichter en kan zich makkelijker openen. Je ervaart innerlijke vrijheid door meer verbinding met je hart te hebben gemaakt. Goed te gebruiken tijdens meditaties, tijdens rituelen, om het hart meer te openen.

Gemaakt met essences van Maria Essence, zuiver wilde roos en bronwater.

Aura spray Infinity breath,
Respiro infinito

Een energetische spray die bescherming biedt in je energieveld. Zorgt ervoor dat je ademhaling zich kan openen en verdiepen. Het verbindt en opent je zintuigen richting het oneindig waardoor je ademhaling veel ruimte krijg.Voor ieder die slecht ademhaalt en innerlijke ruimte nodig heeft. Het beschermd, verbindt, het activeert je innerlijke vrijheid en werkt Inspirerend en versterkt je creatieve krachten. De spray beschermd goed tegen ongedierte vooral teken bij dieren.

Gemaakt met essences van Maria Essence, zuiver lavendel, rozemarijn en bronwater.

Aura spray Touch of light,
Agua luminosa

Een prachtige spray om te herstellen tijdens ziektes, het geeft kracht en moed, ondersteund op momenten van grote vermoeidheid. Het brengt veel in beweging, je innerlijk kracht, je vrolijkheid en vreugde voor het leven.  Hierin kan je innerlijke kind ontwaken waarmee het leven speelser en lichter wordt. Het is een ervaring van licht en liefde een diepe verbinding met de universele  wereld.

.Gemaakt met essence van Maria Essence, zuiver laurier, lavendel en petit grain en bronwater.

Aura Spray Eternal Joy
Rayo de luz

Deze sprayfles is een licht straal bij een nieuw begin, je gaat letterlijk door een nieuwe poort heen. Denk bijvoorbeeld aan een geboorte of bij stervensbegeleiding voordat je door de poort heen gaat. Ook goed voor nieuwe situaties in je leven zoals: verhuizen een nieuwe baan of nieuwe levensuitdaging.  Heimwee.. Voor meer innerlijke balans en vrede.

Fijn om te gebruiken bij massage, healings of andere vormen van therapie waarbij warmte in je lichaam nodig is. Om de energie van boven meer naar beneden te trekken en voor een over vol hoofd naar het hart te laten stromen.

Gemaakt met Maria essence – energie etherische olie van mandarijn, petit grain en rozemarijn  en bronwater, 10ml

Aura spray Pure love 

Een sprayfles ontstaan voor de personen die vast zijn gelopen, die innerlijk verhard zijn, die niet meer lukt om te geven of te ontvangen. Pure Love laat alles ontdooien energetisch maakt ze alles los en helpt zij je weer in de juiste stroom te brengen. Zodat je weer bewust wordt van wat je wil en hoe je het wil. Je gevoel verzacht en stroomt alles weer en jij je eigen lot beter kunt aanvaarden.

Gemaakt met essences van Maria Essence, zuiver etherische olie van wilde roos en melisse en bronwater.

Travelling on a thread of light

with Americo &Gayle Yabar

A mystic book with poetic texts and beautiful photos of the Peruvian power places she visited in recent years with Américo and Gayle Yábar.

Edition: 36 pages in hardcover, full colour with 16 large photos

This poetic book is available in English or Italian version

Dimensions: 21 x 21 cm

Price: 25.00 euro + shipping (allow for a minimum of 5 business days)

Bestellingen

Bestellen is simpel:

Vink je product aan, vul alles zorgvuldig in en klik op bestellen.
Als je meer dan één van hetzelfde product wilt bestellen, kun je dat onderin aangeven.

Bestelformulier

Basis Essences 30 ml: €25 per stuk

Home Sprays 100 ml: €33 per stuk

Peru Aura Sprays 10 ml: €28 per stuk

Boeken: €25

Persoonlijke gegevens

Verzendkosten

Voorwaarden

15 + 6 =

Bekijk de voorwaarden hier.