Voorwaarden

Bij het ontvangen van een bestelling zal ik een factuur mailen, nadat de betaling is verwerkt zal ik het pakket met de post.nl meesturen.
De verzendkosten worden berekend voor een pakket van 0 – 10kg : 8 euro in heel Nederland. Voor grotere pakketten reken ik de standaard tarief van post.nl . Voor het buitenland 12 euro per pakket tot 3 kg. 

Bezorgmethode

Al onze pakketten worden veilig en snel verstuurd via PostNL. Na een bestelling en betaling krijg je meteen bericht en kun je het pakket tot aan de voordeur volgen.

Levertijd

Voor producten op voorraad geldt: op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Zo begint je pakketje direct aan zijn reis. Onze bezorgpartij PostNL doet zijn uiterste best om pakketjes de volgende dag te bezorgen.

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen gratis retourneren, check wel even onze voorwaarden.

Voorwaarden retourneren

  • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
  • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
  • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers

U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.  De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 

Binnen de zichttermijn van 14 dagen is retourneren vrijblijvend. We storten het volledige aankoopbedrag terug. Let op: de retour verzendkosten zijn wel voor eigen rekening. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

Hoe moet ik het product retourneren?

Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Retourneren gebeurt aan de hand van het retourformulier. Download het formulier hier en stuur het mee met de zending.

LET OP: Is het product toch nét te veel gebruikt? Missen bijvoorbeeld de verpakkingen of zijn de producten vies? Dan ontvang je 75% van het aankoopbedrag. Bij hele erge beschadigingen ontvang je 50% van het aankoopbedrag terug. We evalueren dit per geval.

Tot wanneer kan ik het product retourneren? 

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt.

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?

Nadat je de retouraanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen. Het terugstorten van het aankoopbedrag zal (na ontvangst van de retour) op werkdagen geschieden.

Waarom moet ik zelf de retourkosten betalen en is het niet gratis?

Onze producten zijn met zorg gemaakt en daarbij leggen ze grote afstanden af. We hebben er voor gekozen om de producten voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden in plaats van retourkosten door te berekenen in de prijsstelling (gratis retourneren bestaat niet). Ook willen we het milieu zo min mogelijk belasten, dus willen we het retourneren niet te makkelijk maken. Koop dus alleen de producten waarbij je een echt goed gevoel hebt! 🙂 Natuurlijk begrijpen we het goed als je een keer niet tevreden bent.