Donatie Salka project 

In ruim tien jaar reizen in Peru ben ik in nauwe verbinding gekomen met de nakomelingen van de oorspronkelijke bevolking van de bergen rondom Ausangate, de meest heilige berg van Peru. Deze ontmoetingen zijn altijd heel bijzonder en hebben een dierbare plek in mijn hart gekregen zij hebben mij verder geholpen om te groeien op mijn spirituele pad.

In de Andes leeft men volgens het principe van Ayni: de kosmische wet van de wederkerigheid. Een ander helpen en hem geven wat hij nodig heeft, komt volgens de wederkerigheid wet ook altijd in een of andere vorm naar je terug; hetzij in materie dan wel energetisch. Het mooiste vind ik als je iets doet voor een ander waardoor die verder kan komen in zijn leven.

De mensen in de Andes hebben een prachtige traditie en spirituele wijsheid levend gehouden en willen deze delen met ons. Graag vraag ik jullie hulp voor het volgende project waardoor wij volgens de kosmische wet van de ayni, deze wederkerigheid, als dank voor het delen van deze spirituele kennis, de mensen in Peru ook weer op onze manier kunnen helpen.

In 2021 willen we de eeuwen oude broodoven in Paucartambo in de vallei van Cusco, restaureren met de bedoeling de gemeenschappen die geen winkels of bakkerij in de buurt hebben, van brood te voorzien en hen zelf het brood te leren bakken. Brood is niet een vanzelfsprekend voedingsmiddel in de Andes. Het is er niet makkelijk te verkrijgen. Zodra de oven gerestaureerd is, worden ook lokale scholen bij dit project betrokken en leren de kinderen zelf brood bakken. We laten de kinderen in de aangrenzende moestuinen biologisch granen verbouwen, we leren ze oogsten, graan malen en zuurdesemdeeg maken om er zelf brood mee te kunnen bakken. Op deze manier houden de kinderen de verbinding met de natuur levend.

 

Mijn hulpvraag aan jou..

Voor het restaureren van de broodoven en het leren bakken, het kopen van graan en van werktuigen om het graan te bewerken,

is een bedrag begroot van 7000 euro

Wil jij, in het kader van ayni, als dank voor het ontvangen van de kennis van de spirituele traditie uit de Andes, een donatie doen voor dit project?

Hiermee ondersteun je de Andesbewoners zodat zij de oude traditie kunnen bewaren en voort laten leven. Brood is voeding voor lichaam en ziel. Lichamelijk is het eten van gezond, zelfgebakken brood een bron van goede voedingsstoffen, iets wat in de bergen niet altijd aanwezig is. De ziel voedt zich voornamelijk met het licht van de warme zonnestralen die het graan hebben doen rijpen.

 

 

 

 

 

Onze ayni                                                                                                                        

Onze ayni naar jou is dat bij elke donatie jouw naam wordt meegenomen in het eerstvolgende offerritueel dat in Peru gehouden wordt door de sjamanen zelf waarin er voor gezondheid, geluk en bescherming wordt gezegend.

Daarnaast kun je bij een donatie vanaf € 200 kiezen uit:

Het boek: Travelling on the tread of light with Américo and Gayle Yabar, door Anita van den Eerenbeemt (ter waarde van €25)

Of één van de Maria Essence Aura Sprays uit de Peru serie (ter waarde van €28)

Bij een donatie vanaf €450 kun je kiezen uit bovengenoemd boek, bovengenoemde spray of

een korting van €50 op een volgende Peru-reis.

Door onze krachten te bundelen kunnen we de mensen in de Andes ondersteunen waardoor zij hun tradities en cultuur kunnen behouden. Met de inzicht dat wij een onderdeel van het grote geheel zijn, kan je hart openen en je verbonden weten met de ander. Kunnen ontvangen en kunnen schenken vanuit onvoorwaardelijk respect en liefde.

Donateurs worden één keer per jaar via een nieuwsbrief met foto’s en verhalen over het project op de hoogte gehouden.

Bel of mail me vooral als je meer informatie wil.

Alvast hartelijke dank voor je ondersteuning en hulp!

Bank rekening :

TAV : Salka Project leem oven restauratie

In munay, Anita Maria.