Ontdek de mystieke Andes in Peru en maak kennis met Salk’a: de ongetemde energie.

 

Een tiendaagse reis -individueel of in kleine groepen- met Américo Yabar, Gayle Yabar en Anita van den Eerenbeemt.

Graag nemen wij je mee naar de Andes in Peru waar de bergen nog hun magische energie vol kracht stralen, de hemel op de aarde daalt en de oude traditie volop aanwezig is met al haar kleuren, cultuur en krachtplekken.

Vanuit de Andes-spiritualiteit leren we je je te verbinden met de natuur en de kosmos. Tijdens de reis ontmoeten we sjamanen, maken we offers aan Pacha Mama -Moeder Aarde-, ontmoeten we de Q’eros -afstammelingen van de oorspronkelijke bewoners- van wie wij zegeningen ontvangen en we ontmoeten Maria, de kruidenvrouw die je volgens oude rituelen met vuur en de inheemse Marku-plant energetisch schoonmaakt. Dit alles is in het teken om bij jou de Salk’a energie te aktiveren.

Américo en Gayle zijn de grondleggers van Salk’a-beweging uit de Andes. Zij laten je kennis maken met deze vrije, ongetemde energie. Salk’a helpt je je persoonlijke energie te transformeren in een meer kosmische energie. Dat verbindt je met het grotere geheel en geeft je inzicht in je bestaan als mens. Je zult ervaren dat het echt mogelijk is om je in vrijheid te verbinden met je omgeving en de natuur en je ervaart hoe het is om in vrijheid te bewegen, te leven en te ademen.

Ieder mens heeft een Salk’a zaad in zich: de mogelijkheid tot werkelijke en onvoorwaardelijke verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Wij helpen je dit Salk’a zaad te ontdekken en te activeren zodat het kan ontkiemen en tot bloei kan komen.

 

Door Covid-19 zijn er nu geen reizen. Zodra er weer gevlogen mag worden en de grenzen open zijn, wordt een nieuwe reis ingepland.

 

Bel of mail me vooral als je meer informatie wil.

Graag tot ziens in Peru!

In munay, Anita Maria.

 

 

terug naar Reizen

 

 

Voor meer informatie:

m :anita@mariaessence.nl

t :+31 6 46 010 017