Peru, natuur reis ontdek de vrije energie : Salka

15 daagse reis
Individueel of in groep.

 

Heb je de behoefte om je los te maken van je werk- of thuissituatie waardoor je later weer met een frisse blik kunt kijken?

Ben je op zoek naar inspiratie in je leven die je mystieke kant kan voeden?

Wil je meer spiritualiteit en verbinding vinden in je leven waardoor je meer in je kracht komt?

Wil je graag meer verbinding maken met de vrije energie in jou?

Dan is deze 15-daagse retraite in Peru echt iets voor jou!!

 

Deze retraite zal onder leiding zijn van Américo en Gayle Yábar, de grondleggers van de Vrije Poëtische Energie: de Salk’a.

Op deze mystieke Salk’a-reis nemen Américo en Gayle Yábar je 10 dagen mee door de valleien rondom Cusco. Daar ga je ervaren hoe het is om met vrije energie te werken, middenin de prachtige natuur van Peru. Op verschillende krachtplekken leer je je te verbinden met de natuur, de krachten van de aarde en die vanuit de kosmos. Dit zal helend werken en diep inzicht geven. Een aantal dagen zal in de bergen gewerkt worden met de Campesinos uit Salkawasi waar we zullen verblijven, de oorspronkelijke bevolking van deze streek.

We zullen ook de Q’eros ontmoeten en rituelen met hen delen.

Américo Yábar groeide op tussen de Q’eros. Hij spreekt hun taal en heeft zich in de loop van zijn leven steeds meer met hun spirituele traditie verbonden. Hij beschouwt zichzelf als mysticus en poëet. Samen met zijn zoon Gayle begeleidt hij groepen over de hele wereld. Hij slaat een brug tussen de Andes en de westerse wereld.

Gayle Yábar deelt de liefde van zijn vader voor de Andes-traditie. Hij heeft een krachtige persoonlijkheid en is heel sterk verbonden met de natuur in al haar facetten. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van groepen en samen met Américo vormt hij een bron van inspiratie voor iedereen die met de vrije levende energie wil werken.

Beiden zijn de grondleggers van de Salk’a beweging in de wereld.

De Q’eros zijn in staat geweest om hun spirituele traditie hoog te houden. Zij kunnen gezien worden als de hoeders van de Andes-traditie. Zij bezitten grote overgeleverde kennis over het werken met natuurkrachten, energieën en beheersen de kunst van het healen. Zij zullen hun kennis met je delen, healings geven en rituelen uitvoeren met diegenen die dit wensen.

Deze reis staat open voor iedereen die een beetje avontuurlijk ingesteld is en zijn hart wil openen om dichter bij zijn eigen kern te komen. Het is niet nodig al ervaring met de Andes-traditie te hebben. De reis omvat 10 dagen in Peru met Anita, Américo en Gayle en biedt een volledig verzorgd reisprogramma. Het werken met energie in de natuur zal centraal staan, maar tevens zal het een ware ontmoeting zijn met dit land, zijn cultuur en volk.

Het is géén touristenreis.

Voor een gedetailleerde beschrijving van de reis, informatie over de vliegreis en de kosten, kun je contact opnemen met Anita Maria.

Vertrek in overleg.

 

 

 

terug naar Reizen

Anita Maria van den Eerenbeemt

m :anita@mariaessence.nl

t :+31 6 46 010 017