Wandelen Orta Meer, N-Italië

5-daagse rondom het Orta Meer.

Wandelen in Devero, Val Formazza
Wandelen Riale, Val Formazza

Wie is Anita Maria

De reizen met Anita Maria staat de natuur centraal, het verbinden met krachtige natuurplekken helpt jou om je meer te ontspannen, meer te verbinding met jezelf en je essentie en van daaruit meer te groeien naar innerlijke vrijheid en liefde.  Anita heeft jaren ervaringen met het (bege)leiden van groepen, ze doet dat op een deskundige wijze, zodat we vloeiend en verbonden door de dagen heen gaan.

Haar achtergrond als homeopaat, als ontwikkelaar van Maria Essence en auteur van enkele boeken, voeden haar ervaringen in Peru. Daar is zij in de leer bij haar meester Don Martin Quispe en zijn vrouw en en Americo Yabar. Zij behoren tot de Q’eros en dragen de Andes traditie uit.

Zij heeft belangrijke inwijdingen mogen ontvangen die haar geholpen hebben om als mens te kunnen ontwikkelen en groeien.

Verder heeft zij de volledige Salk’a pad gevolgd bij Américo en Gayle Yábar,in Peru. Zij zijn de grondleggers van: Salk’a Energie in de wereld. Salka is de vrije energie, de niet getemde energie in ons. De natuur en eigenlijk alles wat leeft hier op aarde is doordrongen door deze energie waarin we vrijheid, universele liefde en heling kunnen ervaren. Daarom is het voor Anita Maria heel belangrijk om de natuur als een bijzonder wezen te beschouwen. Zij draagt deze kennis en heeft de ervaringen die ze graag met ons deelt tijdens deze dagen. Zodat ook jou hart vrij gaat leven. En wij samen stralend door het leven gaan!

Ik verheug mij om jou daar te mogen ontvangen en samen een geweldige 5-daagse te beleven.

Het “even” weg zijn biedt jou de kans om van de rust en stilte te genieten, om de dagelijkse routine voor een paar dagen te doorbreken, om je volle agenda toch even aan de kant te schuiven en voor jezelf te kiezen met een groep die daar ook voor kiest.

Het is een vitamine voor je geest, een kans om krachtiger in balans te komen met jezelf en je omgeving. Verbonden en krachtig kom je weer thuis.

Kortom een helende zalf voor jouw bestaan als mens.

Ga mee, meld je nu aan voor deze wandelen in de natuur!

  Maria Essence Noord-Italië

Vijf-daagse, een Lichte wandelen rondom het Orta meer.

Vertrek …. vanwege corona is het uitgesteld als er een wens is om te vertrekken neem dan even contact met mij op. 

Mocht deze datum niet passen kan er in overleg op een ander moment vertrokken.

Een spirituele reis met volledig verzorgd programma en professionele begeleiding

Heb jij het gevoel dat je vast zit in je dagelijkse routine? Ben je toe aan rust en reflectie, bezinning?  Wil je de uitdaging aangaan jezelf beter innerlijk te leren kennen ? 

Grijp dan nu je kans en ga mee! Gun jezelf bij te komen in de stilte en rust van de Noord-Italiaanse heuvels. Je gaat een diepe verbinding aan met de prachtige natuur daar die je weer in harmonie met jezelf brengt. Je hervindt je kracht en innerlijk vrede. Anita Maria begeleidt je in je persoonlijke of groepsgerichte spirituele reis. De magische wereld van de natuur leert je je eigen levensverhaal te herscheppen. De natuur geeft je inspiratie, inzicht, transformatie, rust en stilte, heling. Je voelt je hartenergie weer, je leert loslaten en verbinden.

Dan is dit echt iets voor jou!

 

 

Maria Essence reizen

Door te reizen neem je letterlijk afstand van je werk- of thuissituatie. Je komt los van belemmerende patronen en je krijgt nieuwe inzichten. Met deze reizen begeleid ik je om een diepe verbinding met de natuur te maken en je door de elementen te laten bekrachtigen. De natuur werkt als een spiegel: loslaten (wat beperkt je), zaaien (wat wil je bereiken), ontkiemen (wat heb je nodig), bloeien (tot wasdom komen) en oogsten. Het is een cyclisch proces, een natuurlijke kringloop. Door je te verbinden met de natuur, krijg je inzicht en helderheid in je eigen situatie, het verbindt je met je eigen kracht, het helpt je keuzes te maken en de volle verantwoordelijkheid voor je leven in eigen handen te nemen: je wordt je eigen leider.

Italië is vooral bekend om haar rijke cultuur. In deze reis laat ik je kennis maken met die andere, veel minder bekende kant van Italië: de ongerepte natuur.

We gaan werken met de natuurkrachten in de bergen, de valleien en het water, met de rotsen, wind, zon en regen. Ik neem je mee naar overweldigende landschappen die je hart zullen openen en die je de directe verbinding met de natuur en de kosmos zelf doen ervaren.

 

 

 

 

 

Wat gaan we ervaren?

 • meditatie ondersteund door de energie van Maria essence & natuur
 • wandelen en verbinden met de natuur in stilte
 • kennis over vrije levende energie, Salk’a energie.
 • bewust leren verbinden met de natuur en haar kracht
 • rust en stilte ervaren in je eigen kern
 • essentie en spiritualiteit
 • leren omgaan  met je persoonlijke energie en die weer op te laden
 • leren herkennen van krachtplekken in de natuur

 

In de spirituele omgeving van de natuur samen met Anita Maria gaat het erom jou weer in balans en harmonie te brengen. Om dat te bereiken is het nodig dat je weer in het ritme van de natuur komt. Zij leert je je te verbinden met de elementen en krachtige natuurplekken. Het helpt jou ontspannen, te verbinden met jezelf en je essentie en vandaaruit te groeien naar innerlijke vrijheid en liefde.

 

 

Wat betekend spiritualiteit voor mij:

Het beleven van je eigen kracht, rust en vrede betekend dat je eigen spirituele essentie hebt geraakt. Deze verder wil ontdekken, beleven en laten stromen en delen met andere. Het is een prachtige wijze waarop spiritualiteit zich ontwikkeld en daarmee geef jij aan je dagelijkse leven een impuls waardoor je meer leert leven vanuit jou essentie. Ik ben heel concreet en vind het een uitdaging om je te helpen in jou spiritualiteit te groeien, zodat jij een mens mag zijn die bewust kiest om stralend door het leven te gaan.

Geef jezelf deze kans om stralend in het leven te kunnen staan.

Wacht niet langer en wandel mee!!

 

 Programma en kosten.

Een lichte wandelreis met volledig verzorgd programma

Neem je kans. Gun jezelf bij te komen in de stilte en rust van de Noord-Italiaanse heuvels. Je gaat een diepe verbinding aan met de prachtige natuur daar die je weer in harmonie met jezelf brengt. Je hervindt je kracht en innerlijk vrede. Anita Maria begeleidt je daarin in een persoonlijke of groepsgerichte workshop. De magische wereld van de natuur leert je je eigen levensverhaal te herscheppen. De natuur geeft je inspiratie, inzicht, transformatie, rust en stilte, heling. Je voelt je hartenergie weer, je leert loslaten en verbinden.

 

Hoe ziet de week eruit?

Het is een 5-daagse reis naar Noord-Italië. We verblijven in de heuvels van Orta san Giulio aan het Orta meer. Het is een mystieke reis voor mensen die zich even terug willen trekken van de hectiek van het dagelijkse leven en zich op spirituele wijze willen verbinden met hun innerlijke rust en vrede.

 

Progamma:

Vijf dagen reizen wij door de heuvels van Noord Italië.

We komen aan op het vliegveld Milano Malpensa.

We worden opgehaald door een chauffeur die ons naar onze eerste bestemming rijdt.

Tijdens deze reis zullen we vaak in de natuur zijn en is het belangrijk dat je van licht – wandelen houdt.

Het is voor iedereen toegankelijk, we zullen geen moeilijke wandelingen maken wel is het van belang dat je in goede fysieke conditie bent.

De natuur maakt deel uit van onze reis, daar zullen we leren mediteren en opladen en haar ontmoeten als een spiritueel onderdeel van ons bestaan. Er komen goede gesprekken opgang en we gaan genieten van de prachtige natuur om ons heen.

 

Praktische gegevens :

 

  Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5  
 

Vertrek Schiphol

 

Ochtend bijeenkomst in de natuur

korte wandelen

naar de waterval

Na ontbijt vertrek naar Mottarone, het balkon van Piemonte. wandeling

 

 

na het ontbijt inpakken  
 

Aankomst Milano malpensa

 

Lunch Lunch Lunch picknick

afronden

Lunch

 

 
  Transfer naar Cascina Vergiate

Middag programma

wandelen met bezoek aan Orta san Giulio

 

boswandeling wandelen

afscheid in de natuur

Vertrek

Malpensa

 
  Avondmaal met introductie spirituele reis Avondmaal

 

Avondmaal

 

Avondmaal aankomst Schiphol  
  Avond maal          

 

Groepen minimaal 4 personen

Wat is jouw investering voor deze 5 daagse reis:

Kosten…

€ 1690,- hiervoor krijg je:

 • vijf-daagse reisbegeleiding van Anita Maria
 • inclusief de mogelijkheid voor een individuele healing of gesprek
 • inclusief transport (auto) ter plekke, benzine en parkeren
 • inclusief pick-up vliegveld-service heen en retour
 • 4 nachten logeren in Casa Vergiate + ontbijt
 • 4  lunches
 • 3  avondmaal de vierde avond gaan we uit eten betaald ieder voor zich zelf

De volgende kosten betaal je zelf:

 • vliegreis boek je zelf naar Milano Malpensa: bij vroegboeken EasyJet/ klm/ of eigen vervoer
 • Souvenirs

Deze prijs is gebaseerd op een minimum aantal van vier deelnemers. Voor individuele reizen of reizen in kleinere groepen, wordt de prijs aangepast. Vraag een offerte op maat.

Door het gehele bedrag over te maken van 1690,-  en je vliegticket te zelf te boeken, ben je verzekerd van een plek.

IBAN : NL35 INGB 0008 4285 93 TAV Maria Essence wandelen in natuur + datum ovv : Orta wandel in de natuur

Je kunt kiezen om mee te gaan in een kleine groep of om een individuele spirituele reis op maat te doen.

Neem dan contact met mij op dan kunnen we samen kijken naar jou specifieke wensen voor jouw persoonlijke wandel reis.

wil je graag een éénpersoonskamer dat kan met vermeerdering van prijs: 120 euro extra.

Nieuwsgierig geworden maar nog niet overtuigd?

Bel mij gerust voor meer informatie!

 

 

 

 

Maria Essence Val Formazza, Devero

Een half zware wandelreis in Noord Italie.

 De vijf daagse wandelreis naar Devero … door corona is deze wandeltocht afgelast, mocht je de wens hebben en willen vertrekken neem dan even contact met mij op.

Mocht de datum niet passen kan er op elk moment vertrokken  worden tussen mei en oktober in overleg.

 Ben jij op zoek naar een spirituele wandelreis die jouw leven verrijkt?

 Anita Maria neemt je graag zes dagen mee op wandelreis in de prachtige Val Formazza, Devero in Noord-Italië.

Daar, in de indrukwekkende, zo overweldigende stilte van de bergen gaan wij krachtplekken in de natuur opzoeken waardoor je als vanzelf de dagelijkse routine en stress loslaat en je je oplaadt aan de elementen.

 

Wat is de bedoeling…

Al wandelend “stilstaan” op krachtplekken in de natuur, ze herkennen en beleven. Deze ervaringen openen en verbinden je meer en meer met jezelf en met je omgeving. Het verrijkt jou door je weer te laten herinneren wie je werkelijk en wezenlijk bent. En dat je zonder belemmeringen in de wereld kunt zijn en doen wat voor jou bedoeld is te doen.

 

Voor wie is deze korte maar intensieve wandelreis…

 • voor ieder die graag wandelt en in de natuur is
 • voor diegene die graag haar / zijn leven wil verrijken met de natuur en haar kracht
 • een goede conditie is vereist: je moet zeker een paar uur goed kunnen lopen

 

Eerstvolgende wandelreis vertrek op..

We overnachten in kleine hotels en baita’s (berghutten) of B&B met ontbijt, afhankelijk van de grootte van de groep. De laatste dag gaan we naar de warmwaterbronnen in de termen van Premia waar we twee uur heerlijk kunnen genieten en ontspannen. We sluiten af met een rijke lunch en rijden aansluitend weer terug naar het vliegveld.

 

Kosten… voor deze zes-daagse wandelreis

€ 1.895 hiervoor krijg je:

 • zes daagse reisbegeleiding van Anita Maria 
 • inclusief de mogelijkheid voor een individuele healing of gesprek
 • inclusief transport (auto) ter plekke, benzine en parkeren
 • inclusief pick-up vliegveld-service heen en retour
 • vijf overnachtingen 
 • entree warmwaterbronnen van Premia 2 uur
 • drie avondmaaltijden en drie picknick tasje met broodjes en fruit.

De volgende kosten betaal je zelf:

 • vliegreis boek je zelf naar Milano Malpensa: € 95 bij vroegboeken EasyJet/ klm/ of eigen vervoer
 • twee resterende lunches en diner ongeveer tussen 25 en 45 euro

Deze prijs is gebaseerd op een minimum aantal van vier deelnemers.

Voor individuele reizen of reizen in kleinere groepen, wordt de prijs aangepast. Vraag een offerte op maat.

 

Aanmelden…

Door € 1.895 over te maken op rekening IBAN NL 12 INGB 0009 616869, tnv Anita van den Eerenbeemt ovv Devero reis

Boek zelf je vlucht op www.easyjet.com/ KLM of kom met eigen vervoer.

Heen: donderdag 18 juni 2020 vertrek uit Amsterdam om 13.05 uur en

aankomst Milano Malpensa 14.45 uur

Retour: dinsdag 23 juni 2020 uit Milano Malpensa om 18.30 uur en aankomst Amsterdam 20.20 uur

Kosten ticket ongeveer € 95 / 120 maar hoe langer je wacht hoe duurder het wordt!

Mocht je liever met de trein komen neem dan een trein die in Domodossola aankomt, daar kom ik je ophalen. Alleen in overleg!

Wil je meer informatie, stuur een mail naar anita@mariaessence.nl of app naar 06 46010017

 

 

Maria Essence Val Formazza, Riale

Vijf daagse zware wandelreis in Val Formazza, Riale.

gehele maand juli is deze wandel reis mogelijk

 

Een prachtige wandelreis van vijf dagen in Val Formazza, langs hoog gelegen passen, gletsjers en bergweiden. Begeleid door Otello een ervaren berggids en Anita Maria. Alleen voor ervaren wandelaars of diegenen die een goede conditie hebben. Je moet met bepakking een dag kunnen lopen. We verblijven in berghutten en vandaar uit gaan we wandelen. Anita ondersteund deze wandelreis door je op de krachtplekken te attenderen en momenten van stilte te zoeken of door de wandeling op meditatieve wijze te laten verlopen. Een goed gesprek of het delen van persoonlijke ervaringen tijdens de maaltijden is welkom.

 

Wat gaan we doen?

Dag1 vertrek Amsterdam aankomst Milano Malpensa transfer naar Baveno Val Formazza

Dag2 Bezoek aan de waterval La Frua en aankomst in Riale waar we de berg op gaan; overnachting in rifugio Maria Luisa.

Dag3 Wandeling rond de 5 meren, overnachten in Rifugio Maria Luisa

Dag 4 wandeling Griespas, 8 uur wandelen met een tussen stop in Zwitserland. Overnachten in Riale.

Dag 5 Bezoek aan warm waterbronnen van Premia, lunch en terug keer Amsterdam.

Kosten :

De gehele wandelreis van 5 dagen kost: 1950 euro

Inbegrepen is :

 • Pickup service vliegveld
 • prive transport voor de vijf dagen
 • 4 overnachten + ontbijt 
 • 3 lunches picknick
 • 2 diner in de rifugio
 • 1 dag  bergids 
 • 5 dagen begeleiding Anita Maria
 •  bezoek aan de warmwaterbronnen van Premia 2 uur.

Zelf regelen en betalen :

 • vliegticket naar Milano malpensa tussen 75 / 130 euro met easy jet of KLM, hoe eerder je boekt hoe goedkoper!

Deze prijs is gebaseerd op een minimum aantal van vier deelnemers. Voor individuele reizen of reizen in kleinere groepen, wordt de prijs aangepast. Vraag een offerte op maat.

Aanmelden…

Door € 1.950 over te maken op rekening IBAN NL35 INGB 0008 428593, tnv Maria Essence ovv Riale wandelen + datum

Boek zelf je vlucht op www.easyjet.com/ KLM of kom met eigen vervoer.

Heen: juli 2020 vertrek uit Amsterdam om 13.05 uur en

aankomst Milano Malpensa 14.45 uur

Retour: dinsdag juli 2020 uit Milano Malpensa om 18.30 uur en aankomst Amsterdam 20.20 uur

Kosten ticket ongeveer € 95 / 120 maar hoe langer je wacht hoe duurder het wordt!

Mocht je liever met de trein komen neem dan een trein die in Domodossola aankomt, daar kom ik je ophalen. Alleen in overleg!

Wil je meer informatie, stuur een mail naar anita@mariaessence.nl of app naar 06 46010017

 

Leven in en met de natuur!

Voor diegene die graag met een tent in het wild willen kamperen is er een geweldige mogelijkheid voor. We slaan de tent op bij een prachtig gelegen bergmeer en slapen er een of twee nachten. In overleg mogelijk.

Let op deze reizen kunnen alleen tussen eind juni en 15 september plaats vinden daarna is er kans op sneeuw.

Wil je meer informatie hierover stuur een mail naar: anita@mariaessence.nl

 

 

Neem nu contact met mij op voor meer informatie.

Je kunt mij natuurlijk ook bellen of appen op 06 46 010 017 of

mailen naar anita@mariaessence.nl

 

tot gauw,

Anita Maria van den Eerenbeemt

terug naar Reizen