Maria Essence en Natuur 

 

Op deze bijzondere ontmoetingen in de natuur leer ik je je te verbinden met de krachtige natuurplekken. Het helpt jou ontspannen, te verbinden met jezelf en je essentie en van daaruit te groeien naar innerlijke vrijheid en liefde.

Het ervaren van je eigen kracht, rust en vrede betekent dat je je eigen spirituele essentie hebt geraakt. Het geeft je dagelijkse leven een enorme impuls waardoor je steeds beter leert te leven vanuit jouw essentie. In deze natuur seminars laat ik je op een heel concrete manier je eigen spirituele essentie ontdekken en beleven. Je leert je kracht bewust door je heen te laten stromen en te delen met anderen. Je leert bewust te kiezen stralend door het leven te gaan.

LICHTE WANDELEN AAN HET ORTA MEER,

Vijf dagen “stilstaan” op krachtplekken in de natuur, mediteren en leren verbinden met de natuur, goede gesprekken voeren is de intentie van deze wandelreis. Het dagelijkse routine en stress loslaten en je je weer opgeladen en geïnspireerd gaat voelen.

klik voor meer informatie

HALF ZWARE BERGWANDELING DEVERO, 

In de overweldigende stilte van de bergen gaan wij opzoek naar krachtplekken in de natuur. Een wandelreis waarin wij de dagelijkse routine en stress gaan loslaten en ons weer opladen aan de elementen in de natuur. Vijf dagen in Val Formazza met bezoek aan de warm waterbronnen.

klik voor meer informatie.

 

 

 

ZWARE BERGWANDELREIS MET GIDS,

Vier daagse wandelreis. We lopen daarvan twee dagen langs de prachtige hoge pieken gelegen bij Riale. Een wandeling die langs passen en gletsjers trekt. Voor ervaren wandelaars of voor diegene die goede conditie hebben, je moet ongeveer 6 uur kunnen wandelen. We bezoeken de warm water bronnen en de Cascata del Toce,  waterval met een hoogte van 143 meter.

klik hier voor meer informatie