img_5389

 

Maria Essence: 11 tips voor een stralend leven!

 

Mediteren in de buurt van een rivier of simpelweg het innerlijk volgen van de grote takken van bomen in het bos geven je het gevoel van thuiskomen en een ervaring van rust en vrede. Het maakt in mij een bewuste verbinding met de essentie van mijn hart wakker. Mijn gedachten lossen als vanzelf op, mijn hoofd wordt rustiger en ik ervaar een diepere verbinding in mijn hart. Mijn gedachten worden getransformeerd waardoor ze in diepere lagen van mijn hart kunnen doordringen en krijgen daardoor een extra dimensie. Gevoel en denken smelten samen en vormen een groot en krachtig nieuw geheel: het creatief denken.

De vibraties van Maria Essence kunnen dit ongelofelijk mooie proces ondersteunen en bekrachtigen.

Maria Essence is in een alchemistisch proces met de creatieve kosmische krachten tot stand gekomen. Pure vibratie die zich gematerialiseerd heeft.

Zoals alle natuurlijke wezens bestaan wij mensen ook voor een groot deel uit vibratie. Daarom is Maria Essence een grote ondersteuning: haar vibratie is gericht op het vergroten van jouw bewustwording. Ze helpt je in je kracht te komen met aandacht in het hier en nu te zijn en jezelf bewust in het licht van het moment te plaatsen. Ze stimuleert het lichaamseigen vermogen zichzelf te genezen en helpt positieve kwaliteiten zoals moed, innerlijke vrede, liefde en aanvaarding te versterken.

Maria Essence wordt door steeds meer mensen herkend als kracht, als helende energie. Haar ondersteuning in moeilijke tijden wordt zeer gewaardeerd. Ze ondersteunt de behoefte van persoonlijke ontwikkeling en helpt het activeren van je vrije levende energie. Ook helpt zij met het openen van je hart en brengt je in een diepere verbinding met het zuivere licht. Ze helpt je je te ontwikkelen als een stralende ster vol energie en liefde.

Dit is je kans om vanuit jouw kern een stap verder te doen richting de wereld om je heen. Je energie die gevuld is met al jouw kennis, weten en positieve krachten is als een lichtbundel die je bewust kunt ervaren en aan de wereld door kunt geven. Je kunt dat licht onvoorwaardelijk laten stromen vanuit jouw goddelijke bron zodat je letterlijk stralend in de wereld staat.

 

Maria Essence heeft 11 tips voor een stralend leven!

 

 1. Ervaar bij het ontwaken iedere dag weer opnieuw hoe je ademhaling verloopt, breng hem helemaal in je buik. Adem diep in en uit. Er is zuurstof nodig om goed wakker te worden.

 

 1. Ga met je aandacht naar de aankomende dag en voel bij jezelf wat je echt nodig hebt om er een fantastische dag van te maken. Gun jezelf wat je nodig hebt.

 

 1. Laat je innerlijk glimlach leven, verbind je ermee en straal hem uit!

 

 1. Zorg voor innerlijke rust door een korte meditatie te doen voordat je dag begint. Drie minuten zijn genoeg. Laat positieve gedachten door je heen gaan en laad jezelf ermee op.

 

 1. Verzorg jezelf en neem de tijd om je dagelijkse rituelen te kunnen doen en niet weer zeer gehaast de deur uit te vliegen. Neem je tijd en gebruik Maria Essence Bergkristal & Rode Calciet. De Essence van Bergkristal zorgt voor een diepe energetische reiniging van je persoonlijke energie en biedt je een mantel van licht die je beschermt en begrenst. Je ervaart dat je meer aanwezig bent, vol energie. Deze essence is voor iedereen met een druk bestaan, ook voor kinderen die extra bescherming nodig hebben. De Essence van Rode Calciet geeft stevigheid en daadkracht. Energetisch gezien pakt ze de boel weer bij elkaar en laat je ervaren dat je stevig op de grond staat. Ze zorgt voor een krachtige gronding en dat zorgt voor meer concentratie en rust. De Essence van Rode Calciet is voor iedereen die meer concentratie, innerlijke kracht en vertrouwen nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat je energetisch goed voorbereid aan je dag begint. Dit is de manier op jezelf in je kracht te voelen en te kunnen stralen met je talenten.

 

 1. Doe bewust iets voor een ander vandaag en ervaar wat dat met jou doet. Het opent je hart en helpt te gaan stralen. De Maria Essence van Rozenkwarts is een fijne ondersteuning hierbij. De essence stimuleert de liefdevolle en onvoorwaardelijke energie. Ze helpt je bewuster te leven vanuit je hart en te vertrouwen op je intuïtie. Ze geeft bescherming, werkt harmoniserend en bevordert creativiteit en mededogen. Voor iedereen die meer harmonie en hartenergie in zijn leven wil ervaren.

 

 1. Ga in je pauze naar buiten om even naar de hemel te kijken of een stukje te wandelen. Voel de aarde onder je voeten en de wind, de zon of de regen op je huid en laat je erdoor bekrachtigen en inspireren.

 

 1. Let er gedurende de dag op dat je niet alleen vanuit je hoofd en je denken reageert maar dat je je ook bewust met je hart en je spirituele kern verbindt. En voel af en toe hoe het écht met je gaat.

 

 1. Maak deze rituelen helemaal van jezelf en ga ervaren dat ze ook echt een belangrijk onderdeel van je zijn. Vergroot de verbinding met jouw spirituele kern. Maria Essence Shamanic Secrets kan je hierbij ondersteunen. Deze essence harmoniseert je innerlijke zelf en verbindt je met je spirituele kern. Je ervaart vrijheid, rust en vrede. Vrijheid is één van de mooiste en grootste geschenken. Adem het in en voeg het toe aan je innerlijke bestaan.

 

 1. Laat ‘s avonds in bed je blik glijden over je dag. Je kunt Maria Essence Harmoniserend over je heen sprayen en zo met een zacht en prettig gevoel de dag afsluiten.

 

 1. Laat rust en stilte binnen komen en besef dat wij allemaal sterrenkinderen zijn die een stralende kern in zich dragen en dat wij kunnen stralen zoveel wij willen.

Vergeet je dit af en toe? Gebruik dan Maria Essence Agua Luminosa voor een stralende nacht!

 

Maria Essence draagt een diepe wens die ik graag wil delen:

“ Dat er in deze tijd van grote transformatie in ieders hart vrede, liefde en licht mag stralen. Dat angst en andere nare gevoelens opgenomen mogen worden in het grote licht. Dat de energie van Maria Essence hieraan mag bijdragen door haar kracht te herkennen en neer te zetten in ons midden. Hopend dat dit misschien jou inzicht mag bieden of dat haar liefdesenergie jou troost mag geven op momenten waarop dat nodig blijkt te zijn of dat simpelweg een glimp van haar licht jouw hart mag raken en het vullen met vreugde en liefde. Dat de woorden die ik schrijf niet simpele woorden blijven maar een levende betekenis krijgen waaruit jij kunt putten en stralen.”

 

Negen basis Maria Essence nogmaals op een rij:

energetische ondersteuning voor een stralend leven

 Bergkristal: licht en energetische bescherming

De essence van bergkristal zorgt voor een diepe energetische reiniging van je persoonlijke energie en biedt je een mantel van licht die je beschermt en begrenst. Je ervaart dat je meer aanwezig bent, vol energie. Voor ieder met een druk bestaan, ook voor kinderen die extra bescherming nodig hebben.

Gemaakt met bergkristal-energie en bronwater.

Spray een paar keer per dag.

 Rode calciet: kracht en vertrouwen

De essence van rode calciet geeft stevigheid en daadkracht. Energetisch gezien pakt ze de boel weer bij elkaar en laat je ervaren dat je stevig op de grond staat. Ze zorgt voor een krachtige gronding en dat zorgt voor meer concentratie en rust. Voor ieder die meer concentratie, innerlijke kracht en vertrouwen nodig heeft.

Gemaakt met rode calciet en bronwater.

Spray een paar keer per dag.

Groene calciet: straal vrede vanuit je innerlijk kern

De essence van groene calciet heelt hartzeer. Ze zorgt voor acceptatie en maakt je weer bewust van je innerlijke kracht en moed waardoor je rust en vrede ervaart. Het creëert orde in je innerlijke bestaan.

Spray een paar keer per dag.

 Gouden calciet: straal warmte en rust naar de wereld

De essence van gouden calciet geeft rust, evenwicht en daadkracht. Ze helpt je om van jezelf te houden, geeft daardoor meer vrolijkheid en speelse blijheid. Voor iedereen die innerlijke rust en warmte wil ervaren.

Spray een paar keer per dag.

Gele calciet: een zonnestraal

De essence van gele calciet brengt de warmte van de zon. Ze geeft vreugde en licht. Voor iedereen die licht wil werpen op zijn innerlijke kern. Ze is ook goed voor bloemen en planten.

Spray een paar keer per dag.

Roze calciet: levenspad herkennen

De essence van roze calciet brengt het mannelijke en het vrouwelijke met elkaar in balans. Ze helpt je de kans te grijpen je eigen weg in het leven te volgen, zodat je steeds meer vanuit je kern gaat leven. Ze is goed voor kinderen die dromerig zijn, geen eigen mening uiten of zich in zichzelf opsluiten. Goed voor ieder die hobbels op zijn levenspad ervaart.

Spray een paar keer per dag.

Aquamarijn: communiceren met verdiepeng vanuit je hart

De essence van aquamarijn zorgt voor helderheid en goede communicatie. Je gaat de kracht van communicatie weer ervaren door te spreken en luisteren met verdieping, warmte en liefde vanuit je hart.

Spray een paar keer per dag.

Rozenkwarts: straal harmonie en intuïtie

De liefdevolle energie van deze essence helpt je bewuster te leven vanuit je hart en te vertrouwen op je intuïtie. Ze geeft bescherming, werkt harmoniserend en bevordert creativiteit en mededogen. Voor iedereen die meer harmonie en hartenergie in zijn leven wil ervaren.

Spray een paar keer per dag.

Amethist: spiritueel bewustzijn

De essence van amethist dringt door tot je diepste kern en verbindt je weer met jezelf. Ze geeft inzicht en bevordert spiritueel bewustzijn. Voor iedereen die meer in verbinding wil leven met zijn spirituele en intuïtieve kant.

Spray een paar keer per dag.

Deze lijst is maar een deel van het assortiment. In een speciaal Maria Essence consult kan ik je helpen een goede keuze voor jezelf te maken en leer ik je wanneer en hoe de essences te gebruiken.

Ik hoop dat de tips je inspireren ermee aan de slag te gaan en samen een stralende wereld te creëren.

 

Graag hoor ik hoe jij de tips en Maria Essence ervaart. Laat je een reactie achter?

 

Hartegroet van Anita Maria